Ultimele episoade :
Vezi aici serialul Suleyman Magnificul toate episoadele,subtitrat,full,intregi,tot,intreg,online,final,sfarsit.

Suleyman Magnificul Episodul 101


Suleyman Magnificul Episodul 101,Suleyman Magnificul serial turcesc kanal d Ep 101 online,Suleyman Magnificul sub domnia iubirii Episodul 101 serial online subtitrat in romana dupa difuzare,Suleiman Magnificul sub domnia iubirii Episod 101 cu subtitrare,serial turcesc la Kanal D Luni si Marti de la 20:00.
Partea 2

 Muhtesem Yuzyil episodul 101 Turca Youtube
Suleyman Magnificul sub domnia iubirii Episodul 101
Barbarossa ajunge la Manisa si ai spune lui Mustafa ca Suleiman a ordonat să-l ia în Istanbul. Suleyman si-a reamintit de copilăria lui Mustafa si gândurile lui sunt întrerupte de aparitia lui Dzhihangir care asteaptă cu nerăbdare sosirea fratelui său din Manisa, dar el a remarcat, de asemenea, tristete îpe chipul tatalui sau tatăl său. In capitală,nimeni nu stie motivul pentru plecarea lui Barbarossa. Rustem Pasa i-a ordonat lui Sumbul să investigheze imediat. Si Khadija Shah încerca să învete motivul pentru sosirea luiMustafa.

 Mahidevran al însoteste pe fiul său în capitala ,imediat după sosire ea la vizitat pentru prima dată pe Khadija Shah, plângându-se că nu există sentiment rău, mai ales acum, după plecare lui Lutfi Pasa, care Hurem consolida si mai mult. Mahidevran nu înteleage de ce Barbarossa a fost obligat să-l aducă pe Mustafa in Capital si dă vina pe Hurem că nimeni altcineva nu ar putea beneficia de defalcarea în relatiile dintre Mustafa si Sulejman. Ea decide să meargă la Palatul Topkapi.

 Esmahan Sultan a plecat din capitala impreuna cu tatăl lui Lutfi Pasha. Sumbul merge in camera lui Hurem pentru a o informa de sosirea lui Mustafa, dar ea nu este acolo. Mustafa Bine ai venit Pasha camera fata Suleiman printre ei Rustem Pasa, care ascunde atitudinea lui fată de ea. Mustafa încearcă să explice motivul vizitei Ambasadorul Austriac sa declarat că discutia a fost documentată care a făcut ceva ce ar putea fi înteleasă gresit.


Share this article :
 

Copyright © 2011. Suleiman Magnificul - All Rights Reserved
Powered by Blogger