Ultimele episoade :
Vezi aici serialul Suleyman Magnificul toate episoadele,subtitrat,full,intregi,tot,intreg,online,final,sfarsit.

Suleyman Magnificul Episodul 67


Suleyman Magnificul Episodul 67,Suleyman Magnificul Ep 67 subtitrat,Suleiman Magnificul Ep 67 subtitrat in romana dupa difuzare,Suleiman Magnificul sub domnia iubirii Episod 67 tradus,serial turcesc la Kanal D Luni si Marti de la 20:00.


Idila dintre Mustafa și Elena continuă, chiar în ciuda voinței tatălui fetei. Însă Mustafa trebuie să vină la Istanbul unde este întâmpinat de Suleyman, care știe că Mustafa ar fi dorit să meargă și el în campanie, dar tronul nu trebuie să rămână liber, așa că este mai înțelept să existe un locțiitor. Fatma se bucură foarte mult de revenirea prințului, însă acesta nu mai are aceleași sentimente pentru ea.
 Muhtesem Yuzyil episodul 67 Turca
Suleyman Magnificul sub domnia iubirii Episodul 67
O kadînă pe nume Nadia este chinuită si pedepsită de către Hurrem, care crede că ea a fost în iatacul sultanului si a devenit noua favorită. Totusi aproape că nu-i vine să creadă că Suleyman are pe altcineva, este convinsă că face asta ca s-o pedepsească si că nu este cu adevărat interesat de vreo altă femeie. Însă el, sultanul, este cu totul luat de val si îndrăgostit până peste urechi de Firuze. Seara stă cu ea la povesti, îi face poezii, precum odinioară sotiei sale. Suleyman o întreabă dacă acum crede că el face parte din destinul ei, de vreme ce l-a visat, iar Firuze îi povestește că a ajuns la el trecând prin mari pericole si că inima ei a stiut că va trece prin toate si va ajunge la el. După care îi spune cum familia ei trebuia să meargă la o nuntă într-o localitate îndepărtată si cum pe mare fiind, din cauza unei furtuni groaznice au naufragiat iar ea s-a tinut de o bucată de lemn si a fost găsită încă vie de corabia lui Barbarossa, dar toată familia ei a pierit în acel naufragiu. sursa:pulbere de stele


Share this article :
 

Copyright © 2011. Suleiman Magnificul - All Rights Reserved
Powered by Blogger